Belépés

Regisztrálás
ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 357

Szakmai kedvezmények

Gondosan válogatott termékeinkkel Ön a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthatja vendégeinek, alacsony költségek mellett!

Ha Ön a szépségipar bármely területén szakmai felhasználó, vagy kereskedő, akkor jelentkezzen %-os kedvezményeink beállítására, olvassa el a lenti feltételeket.

 

Kedves Vásárlónk, a szakmai kedvezmény beállításának feltétele, elsődlegesen egy regisztráció a  webáruházban és  1db teljesített, bruttó 25 000Ft feletti vásárlás. Ezután kérem jelezze a kedvezmény iránti igényét és beállítjuk.

01 Szakmai I. vásárlói árkedvezmény   7-9% minden szakmai igénylő megkaphatja aki teljesíti a következőket. A beállítás feltétele 1db teljesített, bruttó 25 000Ft feletti vásárlás. A kedvezmény megtartáshoz továbbiakban havi átlag  bruttó 15 000Ft összegű vásárlás szükséges, melyet folyamatosan ellenőriz a rendszer,  és nem teljesülés esetén, pár hét türelmi idő után törli a kedvezményt. Az újra beállításhoz meg kell ismételni a teljes folyamatot.

 

02 Forgalomhoz kötött Szakmai II. vásárlói árkedvezmény 14% Azon szakmai igénylő kaphatja meg, aki 1 éven át, havi min. 99 000Ft-ért vásárol. - A kedvezmény nincs márka használathoz, és szerződéshez kötve, tehát az összeg határ vegyes vásárlásból, gépek, eszközök, vásárlásából is elérhető! Egyedüli feltétel, hogy a vásárlások 70%-a hajkozmetikai vagy arc és testápoló kozmetikai termékekből kell hogy álljon

 

03 Szakmai II. vásárlói plusz kedvezmény Akinek a Szakmai II. vásárlói  árkedvezmény be lett állítva, jogosult még a + Szakmai II. vásárlói ár használatára, + 1 év végén  a következő ajándékokat is kaphatja.

  1. Minden 12. hónap végén a következő ajándékokat kapja: 1-1db Plakát, beíró füzet, ecset, tál -1db beterítő kendő - 1db professzionális hajvasaló - 1db professzionális hajvágógép - 1db professzionális olló - 1db 10 db-os fésű vagy 4 db-os kefe szett

Figyelem! A fodrász, kozmetikai, egyéb szalonberendezési bútorokra, hajszárító búrára és gőzbúrára, klimazonra a % kedvezmény nem vonatkozik, mert ezek már szakmai áron kerülnek feltüntetésre!

 

űrlapunkon, vagy telefonon megadja 

01 azt a nevet mellyel regisztrált webáruházunkban

02 kiválasztja az igényelt kedvezmény típusát

03 megadja szakmai azonosítóját.

Kérem írja meg üzenetét
Kérem adja meg teljes nevét
Nem megfelelő e-mail cím
Invalid Input
Invalid Input

Ezek után mi beállítjuk kedvezményét rendszerünkben.
Miután értesül a kedvezménye beállításáról, egyszer mindenképpen lépjen ki a fiókjából, és lépjen be újra, mert a kedvezmény az újra belépéskor fog biztosan érvényesülni! Az újbóli belépés után webáruházunkba Ön már a kedvezményes árat fogja látni!

 

ingyenesszallitas01

 

Figyelem! A darab kedvezménnyel, és a +1, pl. 2+1-es kedvezménnyel kínált termékekből nem tudunk további %-os szakmai kedvezményt adni!

 

1. Szakmai %-os ár, és ajándék fodrászkellék bolt kedvezmények. (beállítás szakmai regisztráció után, kérni kell!)

2. Fodrászbútor szakmai szalon kedvezmény *(szakmai regisztráció, és szerződés után, csak fodrászok vehetik igénybe)

3. Kereskedői kedvezmény: Személyes megbeszélés után +36/20/3371605

 

Kedvezményeket a szépségipar ( fodrász, kozmetikus, masszőr, pedikűrös......stb. ) bármely ágával foglalkozó regisztrált vásárló és kereskedő kérheti!
Küldje el szakmai azonosító számát, vagy kérje ügyfélszolgálatunkon a kedvezmény beállítását! 

A %-os kedvezményt kérni kell, automatikusan nem működik! **A kedvezmény igénylését és a szakmai azonosítót e-mailban vagy az itt leírtak alapján el kell juttatni ügyfélszolgálatunkhoz, ahol az Ön nevére beállítják az igényelt kedvezményt.

A forgalomhoz kötött fodrászkellékbolt kedvezményeket csak a megfelelő szintű vásárlások min.  - 3 hónapos teljesítése után adjuk, tehát először az alap kedvezmény kerül beállításra!

Szakmai regisztráció

Ajánló

Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas