Belépés

Regisztrálás




ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Keratinos hajkiegyenesítő Soft csomag - Vékony és normál vastagságú hajra készült keratinos hajegyenesítő krémet tartalmaz, a többi elem mindkét csomagban megegyezik. A normál erősségű hajakhoz az erős, vagy a két hajtípusra készült krém 50-50%-os keverékét használja! -> Megnézem!

Figyelem! Visszavásárlási garanciát adunk! – A mennyiben a próbák alapján a termék használata az Ön haján nem alkalmazható, és csak a próbákhoz szükséges, max. 5-10ml mennyiséget használta el, visszavásároljuk a terméket! A visszaküldés költsége a vásárlót terheli, és csak a hiányzó mennyiség ellenőrzése után utaljuk vissza a termék árát!

Egy hosszantartó tartós hajkiegyenesítő kezelést végezhetünk vele. A NIRVEL hajkiegyenesítő termékcsaládja, a Keratin Liss NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET!

A Keratin Liss egy forradalmian új, az eddigiektől teljesen eltérően működő, keratint tartalmazó végleges hajkiegyenesítő termékcsalád. A hajsimító kezelés alapja a keratin, és a hajtonik, amely biztosítja a szükséges tulajdonságokat, hogy megújítsák a haj szerkezetét, megszüntessék a termikus hatások, hajvasalók és hajszárítók, valamint a vegyi anyagok okozta sérüléseket. Bátran használhatjuk a megfelelő típusú hajakon a szalonban, és minden eddiginél tartósabb, látványosabb hatást érünk el vele! A hajkiegyenesítés ugyanolyan rutin műveletté válik ezen termékekkel, mint a hajfestés. Egy új szabadalomnak köszönhetően nem tartalmaz formaldehidet, a hajat nem folyósítja meg a kezelés alatt, ezáltal a különféle fésülő és egyéb műveleteket nyugodtan alkalmazhatjuk, nem kell félni, hogy a haj letörik vagy bármilyen károsodás éri! A termékcsalád minden eleme könnyen beépülő keratint tartalmaz, amelynek köszönhetően a haj állaga jobb lesz, mint a kezelés előtt, a haj puha, sima lesz. 

A folyamat megtekinthető a következő videó felvételen is, http://www.14dd5266c70789bdc806364df4586335-gdprlock/user/NirvelCosmetics#p/a/u/2/YXRdnVg2y8M, vagy a webáruházban a terméknél.

A  Keratin Liss termék csomag strong és soft típusokban választható, és mindegyik csomag  6 db terméket tartalmaz. A csomagokban csak a hajkiegyenesítő krémek erőssége eltérő! A termékek külön-külön is megvásárolhatók! (Ha szeretné, a másik hajra való krémet is, rendelje meg külön!)

Figyelem!  - A teljes használati leírás elolvasása, megértése, az ott leírtak tudomásul vétele nélkül ne használja a terméket! Ha szükséges hívja elérhetőségeinket! A használati utasítások, a kötelező próbák betartása 100%-os biztonság nyújt az esetleges érzékenység, haj károsodás, az előre nem látható problémák megelőzése ellen!

 A termékek felhasználási sorrendje, fázisok szerint

Keratin Liss Pre Shampoo 250 ml (1 fázis )

Pre Perm Protector 250 ml - Hajszerkezet javító hajegyenesítés és dauerolás előtt  - ( Ez a termék nem a csomag része! A web áruházban a  Külön-Külön rendelhető Keratinos egyenesítő termékek menüpontnál tudja megrendelni, vagy a termék nevénél, a haj előkezelőknél! )

A két csomagban csak a hajegyenesítő krém, erőssége a különbség, a többi termék ugyan az! A Keratin Liss Treatment hajegyenesítő Cream, két típusban,  erős és vékony hajra készülnek. A normál erősségű hajakhoz az erős, vagy a két hajtípusra készült krém 50-50%-os keverékét használja, a haj vastagságától függően!

·         Keratin Liss Treatment Cream (2) 500ml strong hajegyenesítő krém - Használja akár természetes vagy festett, szőkített hajra aminek a vastagsága erős vagy  normál, és az állaga jó.

·         Keratin Liss Treatment Cream(2) 500ml soft hajegyenesítő krém - Használja akár természetes vagy festett, szőkített, vékony vagy érzékeny hajra aminek az állaga jó.

Keratin Liss Balsam  125 ml (3 fázis)

Keratin Liss Neutralizer 500 ml (4 fázis )

Keratin Liss Post Shampoo 250 ml (5 fázis)

Keratin Liss Mask 250 ml (6 fázis)

A termék használatának előnyei: • Sima, puha és fényes haj • Hidratált és egyenes haj három vagy akár négy hónapon át • Nem sérti meg a hajszerkezetet, és nem tartalmaz az emberekre nézve káros anyagokat • Pótolja a haj elveszett keratinját, és bármilyen típusú hajon alkalmazható • Megfiatalodott, erős és élettel teli lesz a haj. - A fodrász vendégeinek magas szintű szolgáltatást tud nyújtani.

A hajkiegyenesítő termékek használata

Figyelem! - A hajkiegyenesítő műveletet, ugyan sokkal kisebb számban, de ugyan úgy mint a hajfestést, befolyásolhatják előre nem látható körülmények. A hajkozmetikában a hajápolás folyamata során rengeteg készítmény kerülhet a hajra, ( pl.henna, fém sókat tartalmazó hajápolási termékek ) és ezek egymásra hatását előre nem lehet meg állapítani, ezen felül gyógyszerszedés és más emberi tényezők, hirtelen hormonális elváltozások is befolyásolják a végeredményt, ezért a következő próbák elvégzése kötelező! - Roncsolt, elvékonyodott, károsodott szőkített, vagy nagyon száraz és porózus hajon, valamint károsodott és póthajon NE használja a terméket, előtte a termékcsalád keratint tartalmazó hajápoló termékeivel javítsa fel a haj állapotát normál állagúra! Csak Professzionális felhasználásra készült fodrászcikk, fodrászkellék!

Hajkiegyenesítő próba! - Figyelem! A teljes hajon való hajkiegyenesítés megkezdése előtt minden alkalommal végezze el a teljes folyamatot a használati utasítás szerint a haján található minden típusú, ( pl. a vékonyabb, vastagabb, festett, nem festett…) teljes hajtincsen, a hajtőtől a hajvégekig, és végezzen bőrpróbát is! Tartsa be a figyelmeztetéseket! Ezekkel a próbákkal tökéletesen kizárható bármilyen előre nem látható károsodás! Figyelje folyamatosan a hajon történő változásokat! Ha rendellenességet tapasztal, azonnal moss le a hajról a hajkiegyenesítőt! Csak akkor használja a hajkiegyenesítő krémet és fixálót az egész hajon, ha minden próba tökéletesen sikerült! A próba kihagyása, és a nem megfelelő használatból előfordulható problémákért felelősséget nem vállalunk!

Bőrpróba! - A krémből a fültő mögé egy kis mennyiséget vigyen fel. Amennyiben a krém használatánál káros elváltozást, irritációt észlel, azonnal mossa le, vagy ha a következő 24 órában allergiás reakciókat észlel bőrén, ne használja a terméket!

A hajtípus megállapítása!  Mindig a haj vastagságát, és állagát nézze! A festett, dauerolt, enyhén szőkített haj is lehet normál, vagy vastag szálú és jó állagú! Elvékonyodott szőkített, roncsolt hajon ne használja, előtte a termékcsalád keratint tartalmazó termékeivel javítsa fel a haj állapotát! A megfelelő erősségű hajegyenesítő krém kiválasztásához nézze meg a következő táblázatot!

A hajegyenesítő krémek erősségét a hajtípus alapján válassza ki!  - A különböző erősségű  hajegyenesítőket össze is keverheti, ha a haj minősége megkívánja! – Csak jó állagú hajon használja!!

 Hajtípusok: -----------------------------   hajegyenesítő krém típusa

                                           erős krém     50% erős+50%lágy      lágy krém

………………………………………………………………………………………………………....

Erős haj -   Natúr haj                       x                       x

                   Festett haj                     x                      x

                   Jó állagú szőkített haj   x                      x

                   Egyenesített haj            x                      x

Normál haj - Natúr haj                    x                       x

                   Festett haj                    x                       x

                  Jó állagú szőkített haj   x                       x

                   Egyenesített haj            x                       x

Normál haj - Natúr haj                    x                        x

                  Festett haj                      x                       x

                  Jó állagú szőkített haj   x                       x

                   Egyenesített haj            x                       x

Vékony haj - Natúr haj                                             x                        x

                   Festett haj                                             x                        x

                  Jó állagú szőkített haj                             x                        x

                  Egyenesített haj                                      x                        x

A hosszantartó végleges hajkiegyenesítő kezelés folyamata

Ha az Ön gépén nem jelenik meg a teljes, részletes használati utasítás, megtekintheti és letöltheti a  – Termék Leírás  - melletti   - Használati utasítások – fülre kattintva, de megtalálja a termék dobozában is, ha valamilyen oknál fogva nem találja, kérhet tőlünk külön levélben is!  utolsó mondat ( Minőségét megőrzi a felbontástól számított 12 hónapig. Összetevőket lásd csomagoláson, eredeti felirat ingredients címszó alatt. Származás: EU.)

A hajkiegyenesítő kezelés (1) fázisa:

-   Mossa meg a hajat a Pre Shampoo-val 250 ml, (1 fázis)  hogy minden szennyeződést eltávolítsunk a hajról. NE vigyen fel kondicionálót!  A Keratinos sampon, előkészíti a hajat az egyenesítésre. Mélyen tisztít, és pótolja a sérült keratint.  Használat: Vigye fel a hajra és a fejbőrre, habosítsa fel, hagyja hatni pár percig, majd meleg vízzel öblítse ki, majd törölközővel törölje meg.

-   Bogozza/fésülje ki a hajat, és ossza el részekre. (Festett vagy kezelt hajon, vagy ha a haj nagyon csomós, ajánlatos felvinni a Pre Perm Protector –t , a dauer és hajkiegyenesítés előtti hajelőkezelőt. ( Ez a termék nem a csomag része! A web áruházban a  Külön-Külön rendelhető Keratinos egyenesítő termékek menüpontnál tudja megrendelni, vagy a termék nevénél, a haj előkezelőknél! ) Selyemproteinekből kivont szabad aminosavakkal gazdagított formulájának köszönhetően ez a termék eredményesen ápolja és védi a hajszerkezetet. Erőt ad a száraz, különböző behatásoknak kitett hajnak, selymesít és fényt ad. Használat: vigye fel a termékből a megfelelő mennyiséget a törülköző-száraz hajra, oszlassa el egyenletesen, ne öblítse le!

A hajkiegyenesítő kezelés (2) fázisa:

-    Treatment Cream 500 ml: Tartósan kiegyenesíthetjük vele a göndör vagy túl hullámos hajat. Könnyen kezelhető, krémes állagú! Ápolja a haj struktúráját és természetes fényt kölcsönöz a hajnak. Minden hajtípushoz kiválóan alkalmazható, könnyű használni, és tartós eredményt garantál. Figyelem! Csak a hajkiegyenesítő próba után használja az egész hajon!

Használat: Vigye fel a hajtípusnak megfelelő Treatment Cream-et 500ml (2 fázis) egy ecsettel (használjon kesztyűt!) a hajra a  tarkótól kezdve, tincsenként egészen  a hajvégekig, vigyázva arra, hogy ne kerüljön a fejbőrre. 15-20 percig hagyja rajta. Folyamatosan ellenőrizze a haj rugalmasságát. ( Ha a haj vékonyodik, gyengül és kezd begöndörödni, vagy bármilyen rendellenséget tapasztal, azonnal mossa le!) Öblítsük át alaposan, amíg a krém teljesen el nem tűnik.  NE HASZNÁLJON HŐT EZALATT A KEZELÉSI FÁZIS ALATT!  Törölközővel törölje meg!

A hajkiegyenesítő kezelés (3) fázisa:

 -   Vigye fel egyenletesen eloszlatva a hővédő, egyenesítő Balsam-ot 125 ml (3 fázis). Ez egy Keratinos, hajkiegyenesítő hő védő emulzió. A hajvasaló, hajszárító használata előtt mindig használja, és a mindennapi otthoni hajápolásban is. Használata: Vigye fel a hajra, ne öblítse le.

 -   Hajszárítóval szárítsa meg a hajat, eközben egy kefével folyamatosan egyenesítse.

 -   Egyenesítse ki a hajat tincsenként hajvasalóval, amíg teljesen egyenes és sima nem lesz a haj.

A hajkiegyenesítő kezelés (4) fázisa:

                 -   A száraz, kiegyenesített hajra vigye fel a Neutralizer-t ( fixálót) 500 ml (4 fázis ) egy ecsettel. Ez semlegesíti az egyenesítő krémet, és egyenesen tartja a kiegyenesített hajszálakat. A fixálás alatt a hajat egyenesen kell tartani amennyire csak lehet! A neutralizáló könnyen kezelhető, krémes állagú! Használata: egy ecsettel vigye fel a hajra a tarkótól kezdve, tincsenként egészen a hajvégekig. Bizonyosodjon meg róla, hogy egyenletesen mindenhol befedi a termék a hajat.  5-10 percig hagyja rajta! A fixálás alatt a hajat tartsuk végig egyenes állapotban, amennyire csak lehet, finom mozdulatokkal simítsuk kézzel vagy egy ritka-fogú fésűvel.

                 -   Bő vízzel öblítsük ki a terméket a hajból.

A hajkiegyenesítő kezelés (5) fázisa:  

                 -   Mossa meg a hajat a Post Shampoo-val 250 ml (5 fázis). Ez egy Keratinos sampon, ami tökéletesen eltávolítja a neutralizáló maradványit. Mélyen tisztít, és ápolja a hajban lévő keratint. Használata: Vigye fel a hajra és a fejbőrre, habosítsa fel, hagyja hatni pár percig. Öblítse ki a hajat és törölje meg törölközővel.

A hajkiegyenesítő kezelés (6) fázisa:

                 -   Vigye fel a Mask-ot 250ml (6 fázis) és hagyja hatni 10-15 percig. Ez egy Keratinos, kapilláris helyreállító emulzió. Ez a hajkiegyenesítő kezelés utolsó fázisa, de fontos eleme, az egyenes haj folyamatos otthoni ápolásának is. Otthoni használat is javasolt!  Helyre állítja a haj kapilláris szerkezetét! Használata: Vigye fel a nedves hajra, hagyja hatni 10- 15 percig. Öblítse ki, majd szárítsa meg a hajat hajszárítóval vagy vasalóval.

Figyelem!  - A kezelést követő 3 napban NE mossa meg a haját! Ajánlott, hogy a kliens a Balsam-ot (3), Post Shampoo-t (5) és a Mask-ot (6) otthon is rendszeresen használja. Hajvasaló, hajszárító használata előtt mindenképpen használja a hővédő egyenesítőt (Keratin Liss Balsam 125ml (3))!

Minőségét megőrzi a felbontástól számított 12 hónapig.  Összetevőket lásd csomagoláson, eredeti felirat ingredients címszó alatt. Származás: EU. Forgalmazza: Sikeres Fodrászkellék Kft. Balatonfűzfő, Tölgyfa utca 1. Tel: 06/20/3371-605   Webáruház: www.fodraszkellekshop.hu


Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas