Belépés

Regisztrálás




ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Új tartós hajkiegyenesítési módszer ....

A legújabb hajkiegyenesítési fejlesztésekkel készült, tartós hajkiegyenesítő szett, minden hajtípuson használható.

A legújabb hajkiegyenesítési fejlesztésekkel készült, tartós hajkiegyenesítő szett, minden hajtípuson használható. -> Megnézem!

Hajszárító, majd a  hajvasaló hőjének használatával  egyenesíthetjük a hajtincseket.  Egyszerű használatú, pár lépésben megvalósítható tartós hajkiegyenesítést végezhetünk vele, amely hajtól függően, 3-6 hónapig tart. A csomag egy hosszú haj egyszeri kiegyenesítéshez elegendő terméket tartalmaz. Minden jó állapotú hajtípushoz használható, a használati utasításban leírtak szerint. A teljes folyamat elvégzése kb. 1 óra 30 perc alatt elvégezhető!

A Nirvel Magic tartós hajkiegyenesítő Thioglicolate és Formaldehyde mentes, a legújabb kutatások, és legkorszerűbb innovatív összetevők felhasználásával készült hajegyenesítő. A hatékony formaldehid, szulfát és parabén mentes hajkisimító krém minden hajtípusra használható, azonnali hatást fejt ki a haj külső részén, ezáltal belső rétegeit nem károsítja. Fő hatóanyaga a Glioxilsav, melynek molekulái a hő hatására aktiválódnak és egy szorosan egymáshoz kötődő hálót alkotnak, amely ápolja, védi a hajszálakat, hosszú időre megőrizve az egyenesség tartósságát.

Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas