Belépés

Regisztrálás




ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

A Modern, Innovatív szőkítőpor és szőkítőkrém használata

A hajkímélő szőkítés legkiválóbb termékei, a legkorszerűbb fejlesztéseket, innovatív ötleteket megvalósítva készülnek, az egész szőkítési folyamat alatt óvják a haj állagát, a lehető legkevesebb károsodást okozva, a haj pigmentek eltávolításakor.

Webáruházunkban a legjobb hajszőkítéshez több prémium minőségű szőkítőport, és Ammóniamentes szőkítőkrémet sorakoztattunk fel. Megnézem!

A szőkítőpor használata egyszerű, használata biztonságos.  A szőkítőpor ára, már a legmagasabb minőségi kategóriában is elérhető mindenki számára.

A webáruházban található minden márkájú szőkítőport, és szőkítő krémet a következő képen kell használni.

A keverési arány 1+2 azaz, 1 rész szőkítőpor és 2 rész hidrogén peroxid

A divatos ezüstös szőke, fehéres szőke, szürkés szőke frizurák készítésének egyik legfontosabb lépése a rendkívül kíméletes szőkítés. Szőkítőporainkal, és szőkítő krémeinkel ez megvalósítható. Ezekhez a szőkés frizurákhoz termék csomagokat is készítettünk, melyek minden szükséges terméket, és pontos használati utasítást is tartalmaznak. -> Megnézem!

Az elkészült szőkített hajak ápolásai is rendkívül fontos, hogy a sok munkával elkészült szép hajszín minél tovább megmaradjon. Ehhez nyújtanak segítséget a speciális samponok, hajápolók, melyek normál és nagy kiszerelésben is rendelhetők. A nagy kiszerelésük ne riasszon el senkit, hosszú éveken keresztül használhatjuk....... Megnézem!

Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas