Belépés

Regisztrálás




ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Melyik a legjobb férfi hajfesték ősz hajra...

Melyik a legjobb férfi hajfesték ősz hajra? Az első ősz hajszálak általában 40-50 éves kor között szokott jelentkezni, de vannak akiknél sokkal korábban, akár már húszon évesen. Az egész csak genetika kérdése. A férfiak körében nem feltétlenül gond, ha hamar megőszülnek, sőt vannak, akiknek kimondottan jól áll. Mégis érthető, hogy sokakat inkább zavar az idő látható múlása.

Az ősz haj elrejtésére létezik megoldás, ugyanakkor sokan mégsem merik bevállalni. Igen ritkán látunk olyat, hogy egy férfi büszkén besétál egy fodrászatba, és arra kéri az ott dolgozó szakembert, hogy fesse be ősz hajszálait. Ez a jelenség sokkal inkább jellemző a magyar férfiakra, mint más nyugati országokban élőkre, ők ugyanis nem félnek a változástól. Rengeteg híres férfit is látni hónapról hónapra változó frizurával.

Nagyon jó minőségű, és gyors, férfiaknak készült hajfestékeket lehet találni a következő oldalon is, érdemes átolvasni a leírásokat.

A Nirvel kimondottan férfiaknak kifejlesztett férfi hajfesték termékcsaládja ugyanis, hosszan tartó fedést biztosít az ősz hajon. Ezen felül a bennük található összetevők újra kezelhetővé, puhává és élettel telivé varázsolja az ezüstös hajszínt.

A hajfesték a webáruházban ------>>>

Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas