Belépés

Regisztrálás




ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Nirvel Longevity hajfiatalító hajkezelés

Tavaszi hajápolás, hajerősítés

A téli hónapok után szinte minden hajtípus meghálálja, ha végzünk egy tápláló frissítő hajkúrát. Már egy egyszerű, hajpakolás használattal is jelentős eredményt érhetünk el minden hajtípuson, de főleg a hosszú hajak hálálják meg a gondoskodást.

Többszörösére növelhetjük a hatékonyságot egy kompplett hajkezeléssel.

Hajregeneráló, hajfiatalító, hajkezelés.  -- Átfogó hajkezelés 3db hajápoló használatával, amely a legjobb eredmény érdekében egyszerre kezeli a hajhagymákat és a hajszálakat.

Az egy lépésben végrehajtott kezelés hatása hogy a hajhagymáktól a hajvégekig, egészségessé alakítja, megfiatalítja a hajat.

 

A Luxus kivitelű  díszdobozban a hajkezeléshez szükséges mind a 3 termék megtalálható, melyek a következők.

(250ml - 1db sampon, 1db esszencia, 1db hajbalzsam spray)

A Longevity regeneráló, hajfiatalító hajkezelés hatásai.

megakadályozza a hajhullást, erősíti a hajat, biztosítja a haj vitalitást, sűrűséget és erőt biztosít a hajnak,  ezáltal javítja a haj megjelenését.
A hajkezelés a kombinált borsókivonatnak köszönhetően erőteljesen táplálja, erősíti a hajhagymákat, növekedésre készteti a pangó hajhagymákat, és védi az oxidatív stressztől. A BIOACTIVE citokinek, dinamizáló hatása és a haj őssejtek serkentik a haj növekedését, hogy a vastagabb és sűrűbb legyen. A Jojoba-észterek megakadályozzák a haj törését, a SYNERGETIC KOMPLEX AKTÍV növényi összetevők, mélyen kezelik a keratint, a haj minőségének javítása érdekében.

A Longevity hajkezelő, hajfiatalító program használatának eredményei.

Védelmet nyújt a haj töredezetté válásával szemben.

Fényt ad a hajnak.

Védi a haj színét a kifakulástól.

Erősíti a hajnövekedést, beindítja a pangó hajhagymák működését, ezáltal dúsabbá válik a haj.

Véd a korai hajhullás ellen.

 ......

1 fázis, kezelés samponnal.

Longevity Bain sampon használata csökkenti a haj öregedését. A kapilláris őssejtek átfogóan kezelik a hajhagymákat, a hajat, ami rostok, a hajszálak jelentős erősödésében jelentkezik. Hidratálja, nedvességgel tölti fel, fényt ad a hajnak, így az sokkal erősebbé, egészségesebb megjelenésűvé válik. Szulfát-mentes.

Samponozás, haj kezelés a samponnal.
Vigye fel a szükséges mennyiséget a samponból a nedves hajra. Masszírozza be a hajba és a fejbőrbe körkörös mozdulatokkal, hogy biztosítsa az egyenletes eloszlást. Hagyja hatni pár percig, majd öblítse le óvatosan, majd ismételje meg.

……………

2 Fázis, kezelés a hajesszenciával.

Longevity Esszencia, koncentrátum. A kapilláris őssejteknek köszönhetően serkenti a hajhagymák működését, feléleszti a pangó hajhagymák működését. Az eredmény egy erősebb, sűrűbb és fiatalabb haj.
A Longevity Esszencia használata.
A Sprayt közvetlenül a fejbőrre vigye fel. Masszírozza a fejbőrbe körkörös mozdulatokkal, hogy biztosítsa az egyenletes eloszlást, és a termék behatolását. Ezzel erősítjük a kapilláris stimulációt. Ne öblítse le! Intenzív kezelésnél ezt naponta ismételje meg!

………..

3 Fázis, Longevity hajbalzsam spray felvitele.

Longevity folyékony hajbalzsam hatóanyagai behatolnak a haj kutikulájába, egy szerkezetátalakítás végeznek, újra kitöltve a kapilláris rostokat. Nem zsírosítja, nehezíti el a hajat! Védi a kiszáradástól, a töréstől és természetes fényt kölcsönöz a hajnak.Longevity hajbalzsam spray használata.Hajmosás után a hajból távolítsa el a felesleges vizet. Rázza fel a terméket is, vigye fel az egész hajra, fésülje bele. Ne öblítse le!  Szárítsa meg a hajat.

 

Irány a termékekhez a webáruházban  ------>>>>

Longevti hair hajápolás

Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas