Belépés

Regisztrálás




ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.

Barber férfi hajápolás

Barber férfi, haj, frizura, szakáll, bajuszkészítés, ápolás,  a régi hagyományokat felelevenítő férfifodrászat szerint.

Barber férfi, haj, frizura, szakáll, bajuszkészítés, ápolás,  a régi hagyományokat felelevenítő férfifodrászat szerint. A Barber shop népszerűsége gyorsan nő, ezért egyre nagyobb az igény a speciálisan férfi illattal, és a férfi szépségápolás sajátosságaihoz igazodó Barber fodrászkellékekre. A Barber shopban bajusz, szakáll, haj vágásához, ápolásához, a borotválkozáshoz kínálunk prémium minőségű professzionális férfi fodrászcikkeket, ápoló termékeket.

Férfi haj ápolása speciálisan férfi hajra készült hajápolókkal, melyek a férfi haj sajátosságainak, és illatvilágának megfelelően készültek. Professzionális férfi hajápolóink között megtalálhatók az erős tartásért, a korpamentes hajért, a hajhullás ellen, kifejezetten férfiak számára kifejlesztett speciális termékeket. A férfi hajápolók között samponok, zselék, hajszeszek és tusfürdők is szerepelnek.

Bajusz és szakáll wax. A modern férfi szépségápoláshoz hozzátartozik a bajusz és szakáll ápolása, formázása is. A Barber wax bajuszra és szakállra készült. A férfi illatú hajápoló, a férfi haj és szakáll sajátosságait és illatvilágát figyelembe véve készült, mindennapi használatra.

A Barber professzionális termékcsalád, egy friss és izgalmas férfi illattal, a férfi szépségápoláshoz készült, a fodrászatokba, és otthoni használatra.  Férfi haj és szakáll ápoló sampon, borotva krém szalon és otthoni kiszerelésben, borotválkozás utáni balzsam, haj, bajusz és szakáll wax alkotja a termékcsaládot. A termékekben az Argan olaj, és Jojoba ápoló tulajdonságit használjuk a bőr, és a haj és arcszőrzet ápolására.

Sampon férfi hajra. Férfi illatú, élénkítő, haj és szakáll sampon mindennapi használatra, mely a férfi haj és szőrzet sajátosságainak és a barber hagyományok illatvilágának megfelelően készült. A sampon használata felfrissíti és hidratálja a hajat és szakállat, valamint a bőrt is. Életet és fényt ad a hajnak és a szakállnak.  A férfi hajra és szakállra készült sampont  naponta is használhatja, kellemes érzetet biztosít, élénkíti a hajat és a fejbőrt.

Férfi hajápolók a webáruházban ----->>>

Hajfixáló férfi hajra. A hajlakk, hajhab, hajzselé, hajwax a férfi frizura készítés fontos kellékei is. A legjobb hajfixáló márkák férfi illattal is készítik termékeiket, melyek hosszú időn át képesek megőrizni a haj tartását, volument adnak a hajnak és ellenállnak nemcsak a szélnek, de a nedvességnek is. A legjobb hajfixáló ezt ragacsos, elnehezítő hatás nélkül, megőrizve a tincsek természetes lágyságát végzi el.

Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas