Belépés

Regisztrálás
ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
24.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 357

Hírek

kategória leírása: Cras nec lorem eget ligula varius aliquet at et mi. Fusce id quam in justo suscipit porta. Fusce non nisl nunc, id vestibulum augue. Donec interdum sapien vitae sem


érem nézze meg ajánlatunkat,

Zsírosodik a haja? - A család összes tagjának egész éves hajápolásához elegendő mennyiségű, 1000ml  professzionális sampont ajánlunk  250ml áron MEGNÉZEM!

----

Újra támadnak a vírusok! - Táplálék kiegészítők a legjobb áron! - Erősítse immunrendszerét világviszonylatban is egyedülálló minőségű, Magyarországon készülő, Magyarországon bányászott természetes humusz ásványok felhasználásával készült Huminiqum immunerősítő étrend-kiegészítő kapszulával. MEGNÉZEM!


Nirvel Barber balzsamos borotvakrém2 - CSAK MA!   - Áron! - - Csak a készlet erejéig!   - Borotvakrém, borotvapamaccsal történő felvitelhez. Gazdaságos, nagyon kevés mennyiség, használata elegendő alkalmanként.  Klasszikus pengés borotválkozáshoz készült, használata a bőrt nyugtatja, és bársonyos tapintásúvá teszi. MEGNÉZEM!


-----
További ajánlataink! Megérkezett! az – A Zeta 2 hajhullás elleni és hajnövesztő hajszesz!


A Zeta 2, az eddig ismert leghatásosabb hajhullást kezelő, és az új haj növekedését megindító hajszesz. MEGNÉZEM!
 


Nőknek és Férfiaknak is,
Szeretné az őszülő hajszálakat néhány gyors mozdulattal elfedni? Használjon fekete hajszínező hajzselét!-> Irány a termék!vagy  - Black - fekete hajszínező hajwaxot-> Irány a termék!
Erős tartású fekete haj, szakáll, bajusz színező gélek és waxok, melyek a férfi és női hajakat, ősz hajszálakat, szakállat, bajuszt is befogja, és erős tartást is ad. Egységes hajszínű frizurát készíthetünk vele, az őszülő, deres hajakon. A nagyon világos, vagy ősz hajszálakon a szürke árnyalatoktól egészen a sötétszürke, szinte, a fekete színig változtathatjuk vele a színt. Hajmosással eltávolítható!
.......


   - Barber Shop. Férfi hajak frizurák, szakáll és bajuszkészítés, ápolás ->>Irány a termék! -  a régi hagyományokat követő stílusban,  a legkorszerűbb  termékekkel. A Barber fodrászat népszerűsége gyorsan nő, ezért egyre nagyobb az igény a speciálisan férfi illattal, és a férfi szépségápolás sajátosságaihoz igazodó Barber fodrászkellékekre. A Barber shop oldalon bajusz, szakáll, haj vágásához, ápolásához, a borotválkozáshoz kínálunk prémium minőségű professzionális férfiaknak készült fodrászcikkeket, ápoló termékeket.

A legújabb hajkiegyenesítési fejlesztésekkel készült, tartós hajkiegyenesítő szett, minden hajtípuson használható.

COVID 19 utáni hajhullás kezelése - A fertőzésen átesettek közül, sokan erős hajhullást tapasztalnak. Ez a tünet hatékonyan kezelhető az egészséges hajnövekedéshez szükséges vitaminok és ásványi anyagokat tartalmazó hajápolókkal.  MEGNÉZEM ŐKET!

legjobb legszebb hamvas szőke hajfesték ............

Hajfesték szőke hajakhoz. Ultravilágosító szőke hajfesték, és szőke tartós hajszínező kollekció. A Nirvel Blond U szőke hajak készítésére készült kollekciója 6db ultravilágosító hatású hajfestéket és 7 db ultravilágos tartós hajszínezőt tartalmaz. A szőke hajfestékekkel és hajszínezőkkel, ezek egymással való kombinációjával számtalan divatos szőke hajszínárnyalatot hozhatunk létre. -- Megnézem!

 Ultravilágosító, szőke Blond U hajfestékek.

Az ultrvilágosító szőke hajfestékek színei:

13-11 Ultravilágos Jég Szőke hajfesték, 13-66 Ultravilágos Titán Szőke hajfesték, 13-25 Ultravilágos Rózsaszín Szőke hajfesték, 13-45 Ultravilágos Barack Szőke hajfesték, 13-33 Ultravilágos Pezsgő Szőke hajfesték, 13-74 Ultravilágos Caramel Szőke hajfesték

 

Az ultravilágos szőke tartós hajszínezők színei:

M-11 Ultravilágos Jég Szőke hajszínező, M-66 Ultravilágos Titán Szőke hajszínező, M-25 Ultravilágos Rózsaszín Szőke hajszínező, M-45 Ultravilágos Barack Szőke hajszínező, M-33 Ultravilágos Pezsgő Szőke hajszínező, M-74 Ultravilágos Caramel Szőke hajszínező, M-00 Szín világosító, amelyet a többi színhez keverve csökkenti a szín intenzitását

Az ultravilágosító hajfestékek használata:

A hajfestéssel kapcsolatos részletes szakmai tudnivalókat, tanácsokat az  -Információk -  -  Hajfestékek használata, hajfestési tanácsok - oldalon találja! 

Az ultravilágosító hajfestékek keverési aránya   4-6 árnyalat világosításakor 1+2  Hatóidő 45 perc. 40 vol (12%) oxidálószert használjon!

Legjobb szőke hajfesték

Legszebb hamvas szőke hajfesték

Legszebb hamvas szőke hajfesték

Barnából hamvas szőke

Ezüstös jeges szőke hajfesték

Hamvas szőke hajszín elérése

Hamvas hajfesték

Hamvas szőke ombre

Garnier hamvas szőke hajfesték

Természetes szőke haj

Jeges szőke hajfesték

Barnából hamvas szőke

Szőke hajfesték nem sárgul

Hamvas szőke hajfesték loreal

Hamvas szőke hajszín

Palette szőke hajfesték

Platinaszőke hajfesték

Ezüstös jeges szőke hajfesték

Legszebb hamvas szőke hajfesték

Sárga hajtő

Professzionális szőke hajfesték

Besárgult melír

Szőke haj

Barnából hamvas szőke

Hamvas szőke hajfesték vélemények

Legjobb bolti szőke hajfesték

Legszebb hamvas szőke hajfesték

Világos szőke hajfesték

Legjobb szőke hajfesték 2019

Loreal szőke hajfesték

Barnából hamvas szőke

Dm hajfesték

Loreal hajfesték

Tartós hajfesték

Jeges szőke hajfesték

Legjobb szőke hajfesték 2019

Hamvas szőke hajfesték

Bézs szőke hajfesték

Syoss szőke hajfesték

Aranyszőke hajfesték

Professzionális szőke hajfesték

Szőke hajfesték

A hajkímélő szőkítés legkiválóbb termékei, a legkorszerűbb fejlesztéseket, innovatív ötleteket megvalósítva készülnek, az egész szőkítési folyamat alatt óvják a haj állagát, a lehető legkevesebb károsodást okozva, a haj pigmentek eltávolításakor.

Webáruházunkban a legjobb hajszőkítéshez több prémium minőségű szőkítőport, és Ammóniamentes szőkítőkrémet sorakoztattunk fel. Megnézem!

A szőkítőpor használata egyszerű, használata biztonságos.  A szőkítőpor ára, már a legmagasabb minőségi kategóriában is elérhető mindenki számára.

A webáruházban található minden márkájú szőkítőport, és szőkítő krémet a következő képen kell használni.

A keverési arány 1+2 azaz, 1 rész szőkítőpor és 2 rész hidrogén peroxid

A divatos ezüstös szőke, fehéres szőke, szürkés szőke frizurák készítésének egyik legfontosabb lépése a rendkívül kíméletes szőkítés. Szőkítőporainkal, és szőkítő krémeinkel ez megvalósítható. Ezekhez a szőkés frizurákhoz termék csomagokat is készítettünk, melyek minden szükséges terméket, és pontos használati utasítást is tartalmaznak. -> Megnézem!

Az elkészült szőkített hajak ápolásai is rendkívül fontos, hogy a sok munkával elkészült szép hajszín minél tovább megmaradjon. Ehhez nyújtanak segítséget a speciális samponok, hajápolók, melyek normál és nagy kiszerelésben is rendelhetők. A nagy kiszerelésük ne riasszon el senkit, hosszú éveken keresztül használhatjuk....... Megnézem!

A legjobb ammóniamentes férfi hajfesték gyors, és tartós megoldás az ősz hajszálak eltüntetésére.

Prémium minőségű, Exclusive megjelenésű és kidolgozású szuperhajkibontó TANGLIM hajkefék

Exclusive megjelenésű és kidolgozású Hajszárító, TANGLIM hajkefe, ajándék táska

Ajándékozz Hasznosat és Trendit  ­- Luxus kivitelezésű,  hajszárító, szuper hajkibontó kefe, táska

szempilla dauer tanfolyam videón

gyors eljárás, melynek során a szempillákat egy klipsz és kétféle tartós göndörséget eredményező anyag segítségével göndörítik

A tartós szempilla göndörítő dauer kb. 6-8 hétig tart!

A kapszulázott C-vitamin erőteljes antioxidáns hatású, növeli a kollagén szintézist, védi az UV-sugárzás ellen,

Ideális smink! Rendkívül gyors hatású  professzionális arckrém. Egy pillanat alatt regenerálja  az arcbőrt, hidratálja, növeli annak nedvességét, eltünteti az apróbb egyenetlenségeket, csökkenti a ráncokat, és egységes, természetes barna tónusra színezi.

Vörösödésmentes férfi hajfesték - gyorsan ható ( 5-10 perc) Barber hajfesték férfiaknak.

PPD mentes férfi hajfesték

ammóniamentes férfi hajfesték

Férfi hajfestés otthon a Nirvel Home Barber férfi hajfesték használatával. Gyors, kifejezetten férfi hajra készült hajfesték.

Szürke hajfesték férfiaknak. A Nirvel Homme Barber férfiaknak készült hajfestékkel a hatóidő változtatásával,

Férfi ősz haj festése - A Nirvel  Homme Barber férfi hajfesték nem tartalmaz ammóniát és p-fenilént, (PPD)

férfi hajfesték ősz hajra -  Ammóniamentes, PPD mentes  gyorsan ható ( 5-10 perc) Barber hajfesték férfiaknak

Tavaszi hajápolás, hajerősítés

A téli hónapok után szinte minden hajtípus meghálálja, ha végzünk egy tápláló frissítő hajkúrát. Már egy egyszerű, hajpakolás használattal is jelentős eredményt érhetünk el minden hajtípuson, de főleg a hosszú hajak hálálják meg a gondoskodást.

Barber férfi, haj, frizura, szakáll, bajuszkészítés, ápolás,  a régi hagyományokat felelevenítő férfifodrászat szerint.

Ammóniamentes, PPD mentes  gyorsan ható ( 5-10 perc) vörösödés gátlót tartalmazó Barber hajfesték férfiaknak – Nirvel Homme.  30ml hajfesték + 30ml oxigenta. 1 hajfestékkel kb. 4 -5 színmélységet festhetünk meg ugyanazon színben (pl. barna), a ható idő függvényében.

Gyors hajcsipesz, amellyel egyszerre akár 5-10 hajtincset is rögzíthetünk. A haj egy mozdulattal rögzíthető, anélkül hogy elengednénk a kezünkben levő eszközt. Felgyorsítja, egyszerűsíti a gyors passzék, tincsek leválasztását, a precíz frizurakészítést, főleg a hajvasalással készített frizuráknál.

Arckrém azonnali arcfiatalító és barnító hatással. Ideális smink! Rendkívül gyors hatású professzionális arckrém. Egy pillanat alatt regenerálja  az arcbőrt, hidratálja, növeli annak nedvességét, eltünteti az apróbb egyenetlenségeket, csökkenti a ráncokat, és egységes, természetes barna tónusra színezi.

 

Irány a termék -->>

Egyszerű használatú, ultra hatékony professzionális kozmetikumok használatával, kozmetikai szalon minőségű Arcápoló, Testápoló kezelést valósíthat meg minden nap otthonában, állatkísérlet mentes kozmetikumok, használatával. A Levissime kozmetikumok Professzionális, kozmetikai szalonoknak, kozmetikusoknak, és otthoni használatra készült szépségápolók, arc és test kezelő csomagok.

Megnézem a terméket! ---->>>

Arcfiatalító kozmetikai eljárások

Ahhoz, hogy pár évet fiatalítsunk magunkon, nem feltétlenül kell átszabatnunk az arcunkat, ha hajlandóak vagyunk magunkra szánni egy kis időt.  Ma már számos megfizethető kozmetikai bőrfiatalító eljárás közül választhatunk melyek nem igényelnek plasztikai sebészi beavatkozást, és tartós látványos, fájdalom nélküli eredményt produkálnak.

Újdonság! - Szempilla göndörítő dauer szett, tartós, 6-8 hétig tartó göndörítéshez. A Lash Perm szempilla göndörítő dauer segítségével tartósan göndörítheti a természetes szempillákat. Hatása olyan, mint egy szempillaspirálé, csak sokkal tovább tart: a szempillák sokkal hosszabbnak, teltebbnek tűnnek, és íveltebbek lesznek.

A szemöldök, és szempilla festésről.

A szemöldök festés segítségével az arcformához illő szemöldököt formázhatunk, mely keretezi a szemet és a szemöldök ívének hibáit is javíthatjuk formában és színben egyaránt! A szemöldök festés akár a tekintet is befolyásolhatja, ezért fontos foglalkozni vele!

1 perc alatt meváltozik frizurája, a ,,gyors" csatokra szerelt hajtincsekkel. Keressse a hajhosszabbítás menüpontnál!

Alacsony költséggel is megvalósíthó tartósan egyenes frizura! A hajegyenesítéssel, hajtípustól függően 3-5 hónapon keresztül marad egyenes a haj.

Azonnali hatású hajfiatalító kezelés Hyaluronic csomag használatával. Keresse a  Hajápolás / Azonnali hajregenerálás menüpontnál! - Megnézem!

Hajbotox effect - Hajerősítő - Hajfiatalító kezelés a Nirvel HYALURONIC csomag használatával.

 

Ha nincs ideje a mindennapos hajápolásra, de a haja valamilyen okból károsodott, nem egészséges, és ezen gyorsan szeretne változtatni, a Hyaluronic hajfiatalító kezeléssel 90 perc alatt látványos, 3-6 hétig tartó hajminőség javulást ér el, minden típusú hajon! Az alacsony molekuláris súlyú hyaluron sav kitölti a hajtörzset, lesimítja az elálló felhám rétegeket és a hajat ruganyossá, élettel telivé teszi, volument ad neki és selymesen simává teszi a hajat. A hyaluron savat a kozmetikai iparban már régóta használják a bőr megfiatalítására, a Nirvel ezt a lehetőséget felhasználta a hajápolásban.

A hajfiatalító kezelő csomag 2-3 kezelésre elegendő, és ez elég a sérült, kifakult és élettelen haj megfiatalítására. Már az első használat után látható eredményt kapunk. Hogy miért van szükség a hyaluron savra, olvassa el a leírás végén levő ismertetőt!

A Hyaluronic csomag első sorban nem hajkiegyenesítő, de használata csökkenti a göndörséget, a kócolódást is, miután lesimítja, összefogja az elálló felhám rétegeket, ezáltal egyenes tömbösített hajszerkezetet hoz létre.

A hajkezelő csomag 3db-ból áll.  - Hyaluronic Shampoo250ml,  - Hyaluronic Filler 250ml. -  Hyaluronic Elixir 125ml  A mennyiségük normál hosszúságú hajnál kb. 2-3 kezelésre elegendő. A termék csomag videón is megtekinthető: http://www.14dd5266c70789bdc806364df4586335-gdprlock/watch?v=L2Wz4drGyLo&feature=share&list=TLv3514RMOE5w

Hajfesték használata, színskálák, Magyar elnevezések

Legújabb termékek

Strapabíró Fodrász hajszárító!

Otthoni használatban örökös

hajszárító 

Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas