Belépés

Regisztrálás
ok Szállítási díj 1380Ft -tól, Az Ingyenes szállításhoz
21.888 Ft vásárlás szükséges

0
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosárban.
Nincs kép beállítva

Csatos póthaj 3db gyors csattal 11×50cm Euro SO.CAP. Seiseta

Csatos póthaj, 11cm széles hajcsíkból,…

Cikkszám: 2536-socap-seiseta-alap-free

Gyártó:

Bruttó: 18.879 Ft
Kedvezmény

27% áfát tartalmaz

Csatos póthaj, 11cm széles hajcsíkból, 50-55cm hosszú hajjal, 3db nyomásra, azonnal  rögzítő gyors hajcsattal. A póthajcsík ennek a speciális hajcsatnak köszönhetően  pillanatok alatt, pontosan a kívánt helyre, a csat megnyomásával rögzíthető, majd egy nyomásra el is távolítható. Pillanatok alatt készíthetünk vele hosszabbított, vagy több színű, és még melírozott frizurát is.  -- Az Euro SO.CAP. kiváló minőségű csatos póthaj kellemes viselet is nyújt, a felhelyezés gyorsasága mellett. Az Olasz Seiseta márka csatos póthaj sorozata a legördülő listában kiválasztható színekben áll rendelkezésre. A legjobb hajszín választást, hajszínskála is segíti.

A hajtincs súlya csatokkal kb. 38gr.

A lejjebb, és a  - Hajszínek - Hajfesték színek - fülnél is található hajszínskálák jó segítséget nyújtanak a választásban.

A Hajhosszabbítás 1 perc alatt, láthatatlan illesztéssel elkészíthető. Az új, speciális Seiseta hajcsatoknak köszönhetően egy nagyon gyors és precíz felrakási technika áll rendelkezésünkre, amely a gyorsaságon felül, észrevehetetlené teszi a Seiseta póthaj illesztését a frizurához!

  Nézze meg videón itt!  https://vimeo.com/96073144     A jól nagyítható hajszínskálát lejjebb találja!

A kiváló minőségű póthaj tincsek 100% humán természetes emberi hajból készülnek. A hajhosszabbításhoz készült hajak magas minőségét az Olaszországi SO.CAP. cég, gyárai garantálják. A póthajak egyenletes jó minőségét a SO.CAP. az által kidolgozott, és használt technológia és minőség ellenőrzés biztosítja. Természetes és divat hajszín árnyalatok, és melírozott hajtincsek is készülnek a hajhosszabbítás ezen gyors technikájához. Akár minden nap új frizurát készíthetünk vele 1 perc alatt!

Az Euro SO.CAP. - Seiseta póthaj használata, hajhosszabbítás:

Válassza szét a hajat! Illessze közvetlenül a hajtőhöz a póthaj tincset, és csak nyomja meg felülről a csatot, az már is rögzül!  Nem szükséges sem lefelé, sem felfelé mozgatni a hajcsatot.

A hajcsík a 3db hajtöve felé álló hajcsat bepattintásával azonnal rögzül.  Ezzel a megoldással teljesen a hajtövéhez tehetjük a hajtincset, így a póthaj illesztése szinte észrevehetetlenné válik. A változás mértéke, látványossága a frizurán, a felhasznált hajcsíkok számával nő. Ajánlott mennyiség 1-4 hajcsík. A hajcsík levétele 3 pattintással másodpercek alatt elvégezhető. Ha szükséges, fesse a megszokott hajfestési módszerrel a kívánt színre a hajat.  - A póthaj ápolása egyszerű, de fontos. Ha hosszú távon szeretné használni, a póthaj tincseket, rendszeresen ápolja. Használjon argánolajos, keratinos hajápoló készítményeket!

A hajhosszabbításhoz rendelkezésre álló Seiseta hajszínek:

Jól nagyítható hajszínskála! Kattintson rá, majd még egyszer! Figyelem a hajszínminták csak egy 3cm széles hajcsíkot ábrázolnak, a teljes hajcsík 11cm széles!

1B - fekete, 2 - sötétbarna, 4 - barna, 6 - világosbarna, 8 - világos szőke

ptjaj siseta 1

17 - arany réz szőke, 10 - sötét hamvas szőke, DB4/1001 - sötét arany, platina szőke melírral, 1001 - platina szőke

ptjaj siseta 2

Violet - viola, Red violet - vörös viola, Blue - kék, 32 - mahagóni barna

ptjaj siseta 3

Melírozott hajtincsek

1B/violet - fekete alapon viola melírcsíkok, 1B/red violet - fekete alapon vörös viola melírcsíkok, 1B/blue - fekete alapon kék melírcsíkok, Violet/red violet - viola alapon vörös viola melírcsíkok, 4/violet - barna alapon viola melírcsíkok

ptjaj seiseta 4

4/violet - barna alapon viola melírcsíkok, 20/red violet - szőke alapon vörös viola melírcsíkok, 4/red violet - barna alapon vörös viola melírcsíkok, 20/violet - szőke alapon viola melírcsíkok, 20/blue - szőke alapon kék melírcsíkok

ptjaj seiseta 5

6/27B - világos barna alapon szőke melírcsíkok, 10/20B - sötétszőke alapon világos szőke melírcsíkok, 1B/530 Ombre - 1/2 fekete felsőrész 1/2 vörös alsórész

ptjaj seiseta 6

A hajszínek fényképes hajszínskálája. Jól nagyítható hajszínskála! Kattintson rá, majd mégegyszer!

socap hajsznskla seiseta1

Vásárlás előtt olvassa el! - A póthaj használata, hajhosszabbítás.

Figyelem! A póthaj egy élettelen eszköz! Ahhoz hogy a póthajak frizura készítéshez használva minél hosszabb életűek legyenek a következőket vegye figyelembe! A póthajakkal a következő frizurakészítési műveletek valósíthatók meg, a feltüntetett szabályok betartása mellett!

·         hajszárítás, hajvasalás, hajgöndörítés hajsütővassal max.150̊ C hőmérsékleten – Figyelem! - a hajtövét nem érheti 100̊C-nál magasabb hő ezért hajszárítóval megfelelő (ajánlott 50cm nél nagyobb) távolságból szárítható.

·         hajfestés: a póthaj festése – max. 20vol-6% - oxidálószerrel történhet!

·         szőkítés dauer, tartós hajkiegyenesítés és egyéb olyan műveletek, amelyek a hajszerkezet megbontásával járnak, nem alkalmazhatók!

·         a póthaj fokozott ápolást igényel, ezért csak magas minőségű ápló anyagokat tartalmazó, pl. keratint, természetes olajokat (argán, kukui, szőlőmag….olaj) tartalmazó hajápolók használata javasolt!

·         Az elkészült frizura ápolásához kérjen a felrakó szakembertől hajápolási utasítást, tanácsot, vagy olvasson utána a webáruházban a (póthaj ápolása) terméknél, az interneten ahol számos cikk található erről, és vezessen hajápolási naplót!

Figyelem! A póthaj nem hajápolási, és nem tartós fogyasztási termék! A póthaj egy élettelen, fodrászati kiegészítő eszköz, ezért sem szavatossági, sem minőség megőrzési ideje nincs, a használatba vett hajakra garancia nem jár! Használhatóságának ideje nagyon nagymértékben függ a viselés, ápolás módjától, ezért a felrakott, vagy bármilyen módon használatba vett póthajakat semmilyen felmerülő ok miatt nem vesszük vissza, mivel annak részletes napi, megfelelő használatáról, hiteles információt részünkről lehetetlen beszerezni!

Hajszínek és használat

Itt találhatók a hajfestékek jól nagyítható színskálái a hajfesték színekkel, a hajszínek Magyar elnevezése, és a hajfestékekhez a részletes használati utasításai.

A hajszínskálák 2 szer is nagyíthatók, hogy a lehető legjobb minőségben tekinthesse meg a hajfestékhez tartozó színeket!


Nirvel 01 - Nirvel Art-X hajfesték színskála, használata, és a színek Magyar elnevezése.

Nirvel 02Nirvel Art-X Extrém hajfesték színek

Nirvel 03Nirvel Blond U szőke hajfesték és hajszínező

Nirvel 04Nirvel Nautre természetes összetevőkkel készülő hajfesték színei

Nirvel 05Nirvel Home extra gyors féfi hajfesték

Nirvel 06Nirvel Nutre Color ammóniamentes hajszínező

Nirvel 07Nirvel hajszínező fixáló hajhab

Nirvel 08Dry Color azonnali hajszínező bio hajspay

Nirvel 09Nirvel Color Protect hajszínező sampon színei

NIrvel 10  - Arco Iris - Rojo - Intenzív Piros és Arco Iris  - Viola hajszínek

 

 

Használati utasítások

A lehető legjobb információ átadás miatt a Nirvel fodrászkellék webáruházban található termékekhez nagyon hosszú, vagy táblázatokat is tartalmazó, részletes használati utasítások is tartozhatnak, de ezek hosszúságuk miatt, a terméknél nem minden esetben jelennek meg teljes terjedelmükben!

Ezen az oldalon, ezeknek a hajápolási termékeknek, kezeléseknek, fodrászati, kozmetikai gépeknek, a termék nevekre kattintva  tudja megtekinteni, kimásolni, letölteni, kinyomtatni a teljes terjedelmű leírásait!

................................................................

Nirvel Keratin Liss Strong tartós keratinos hajegyenesítő termékek használata.

Nirvel Keratin Liss Soft tartós keratinos hajegyenesítő termékek használata.

Nirvel HYALURONIC Hajfiatalító kezelő csomag használata.

Nirvel Levissime Sculptist alakformáló csomag használata.

.........................

Ekovip VPO-800/ozono – ózon generátoros gőzbúra, hajkezelő használata, leírása.

Ekovip VPS-700/standard – gőzbúra, hajkezelő használata, leírása.

Klimazonok használata, hatóidők, leírása.

 

 

megszünt2

Kedvezmények

Egyedül álló hajfesték, hajfixáló és hajápolási termék árak - Prémium és Luxus termékeinknél Európában egydül álló alacsony árakat talál!

Szakmai kedvezmény

Ha Ön a szépségipar bármely területén szakmai felhasználó, vagy kereskedő, akkor jelentkezzen %-os kedvezményeink beállítására! -  Kattintson ide!

 


Webáruházunkban több különböző kedvezmény szintet, minőségi kategóriákat, és mindezekhez alacsony árakat ajánlunk!

tovább a kedvezményekhez

hajhosszabbitas